Dol op een feestje maar nooit de tijd of zin om het zelf te organiseren? Laat FIXIT het voor je doen! Wij zijn een jong, ambitieus team en staan klaar om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Groots en luxueus, klein en gezellig? Niets is ons te veel om jouw speciale dag perfect te maken. Communie-of lentefeest, vrijgezellenparties, trouwfeesten, verjaardag-of bedrijfsfeestjes?

Robine en Brecht van FIXIT staat voor vakmanschap en maatwerk. De mooiste dag van je leven, voor altijd in je geheugen gegrift. Deel jouw wensen met ons en wij gieten het in de ideale formule! Je hoeft enkel nog te genieten. Wij staan garant voor de leukste dag van je leven. Een unieke dag, vol mooie herinneringen. Overladen met liefde en vriendschap. Maar vooral een dag zonder zorgen.

Samen met de klant gaan wij op zoek naar het totale plaatje. Nadat de klant contact opneemt met ons, maken wij samen een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Zo gaan we na wat de wensen van u, de klant zijn. Daarna gaan wij op zoek naar alles wat we samen hebben beslist. Zo komen we tot een totaal beeld. Later houden wij de klant zo vaak als hij/zij wil op de hoogte. FIXIT gaat voor een persoonlijke aanpak en contact, samen staan we op één lijn en samen maken we er een droomfeest van.

FIXIT, het feest van je leven! Daar gaan we voor.

BDAY PARTIES

COMMUNIES

VRIJGEZELLEN

WEDDINGS

BUSINESS
EVENTS

Wij fixen uw events.